Explorers - Welkom

De Explorer draaien groep op zaterdag avond.

( helaas is er op het moment geen explorers groep, zodra er weer aanwas is, wordt deze weer opgericht )

Bij de Explorers kan je aan de slag. Handen uit de mouwen voor de spannendste etappe in de ontdekkingsreis van Scouting. Iedereen tussen de 15 en 19 kan Explorer worden.

Voor info stuur een mail of bel met de leiding.
De explorers maken zelf programma's en regelen hun eigen weekenden.

Explorers hebben het zelf voor het zeggen!

Ze maken samen plannen. Bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde. Van speleologie tot straattheater, van zeezeilen tot zingen, van kampvuur in Kroatië tot afzien op de Ourthe.

Never a dull moment!

Abseilen, kanovaren, primitief kamperen, dagje strand en lekker stappen in dezelfde vakantie. Je eigen mok uit berkenhout hakken. Samen met een groep in Zuid-Afrika een milieuproject opzetten via Internet. Naar de Wereld Jamboree in Thailand. Niks is onmogelijk. Bij Explorers blijft het niet bij plannen maken. Plannen zijn er om uitgevoerd te worden.

Scouting Lierop ziet deze speltak als voorbereiding om later als leiding binnen onze vereniging toe te stromen.