Roverscouts - Welkom

De Roverscouts draaien groep naar eigeninzicht en tijd.

Bij de Roverscouts kan je aan de slag. Handen uit de mouwen voor de spannendste etappe in de ontdekkingsreis van Scouting. Iedereen vanaf 19 jaar en oud lid van scouting Lierop is geweest kan lid worden.

De meest gebruikte naam voor deze groep is de STAM.

Hulp bieden aan andere groepen, vervoer naar zomerkampen van de scouts of een rol vervullen bij de welpen, helpen met aktie's zoals het Eurosjopper festival. www.eurosjopper.nl

Roverscouts hebben het zelf
voor het zeggen!

Ze maken samen plannen. Bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde. Van speleologie tot wereldreis, van zeezeilen tot karten, van kampvuur in Kroatië tot afzien op de Ourthe.

Never a dull moment!

Abseilen, kanovaren, primitief kamperen, dagje strand en lekker stappen in dezelfde vakantie. Je eigen mok uit berkenhout hakken. Samen met een groep in Zuid-Afrika een milieuproject opzetten via Internet. Naar de Wereld Jamboree in Thailand. Niks is onmogelijk. Bij Roverscouts blijft het niet bij plannen maken. Plannen zijn er om uitgevoerd te worden.